Pandekager med æble og ingefær

Pandekager med æble og ingefær

Pandekager kan varieres med alverdens forskelligt fyld, og jeg har endnu ikke opdaget, at noget, som blev kaldt pandekager, ikke blev guffet med største velbehag.Bananpandekager

6 tern æblemos
1 tsk. frisk, finthakket ingefær
1 æg
3 spsk. fuldkornsrismel
2 spsk. hvedemel
¼ tsk. Bagepulver
Smør til at stege pandekagerne i

Bland optøet æblemos med ingefær og æg, tilsæt mel og bagepulver, og rør godt rundt, til der ikke er klumper i dejen. Tænd panden på middel varme, brug eventuelt en blinispande, og  lav klatter i den ønskede størrelseDer er til cirka 4 små pandekager på en almindelig pande eller 7 på en bilinispande. Pandekagerne bages, til de er lysebrune, hvorefter de så vendes og bages færdige. Lad pandekagerne køle af inden servering. De kan spises i sin rene form, med smør eller med æblemos.

Andre forslag til snacks

              Bananpandekager          Yoghurt med æble           Morgenmadsvafler
Pandekager med æble          Blåbæryoghurt                 Søde vafler
Blåbærpandekager                   Frugt is                        Sommerjuice
Søde grøntsagspandekager       Frossen banan              Kokosmakroner
Knækbrød                        Pizzasnegle                        cookies

Leave a Reply