Karrysovs Det er barnemad

Karrysovs

Denne sovs er fyldt med grøntsager, og så er den god til at peppe en kartoffelmos op, eller den kan spises på ris eventuelt med frikadeller til. Hvis det er lige i starten, hvor barnet ikke er til de store klumper, så kan den blendes sammen med ris.

2 pastinakker
3 gulerødder
¼ blomkål
1 løg
1 grønsagstern
1 spsk karry
5 dl vand
1 dl fløde
50 gram smør

Skræl løg,  gulerødder og pastinakker, og skær dem i mindre stykker. Kog gulerødder, pastinak, blomkål og løg i en gryde, med vand tilsat smagstern og karry. Kog til grøntsagerne er møre, det tager cirka 15 minutter. Tag gryden af varmen, og tilsæt fløde og smør. Hæld det hele i en blender, og blend det, til det er en jævn sovs.

Andre forslag til aftensmad

     Kødsauce            Kyllingefrikadeller        Svensk pølseret
Lasagne               Eksotisk kylling                Hundeæde
Karrysovs           Spaghetti cabonara           Millionbøf
Mørbradgryde

Leave a Reply