Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/deterbarnemad.dk/public_html/wp-content/themes/sugarspice-pro/inc/ReduxFramework/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 273
Forord Det er barnemad

Forord

Moral er godt, og dobbeltmoral er dobbelt så godt. Det må være mantraet bag en opskriftsamling med sunde og ikke mindst sukkerfrie opskrifter til børn, når den kommer fra indehaveren af en kageblog. Men der er ingen tvivl om, at vores datter er den, der spiser sundest her hjemme.

Opskrifterne er godkendt af hende her

Vores mål var, at vi ville holde hende sukkerfri så længe som muligt – det lykkedes os i 11 måneder og fem dage, indtil hun en dag fik koldskål og kammerjunker i sin vuggestue, selvom vi havde sagt, at hun ikke måtte få sukker. Nuvel, det er jo hvad der sker, men det ændrer ikke på, at jeg er af den holdning, at der ikke er nogen grund til at give sit barn sukker, så længe man kan undgå det.

Denne online kogebog er derfor fyldt med opskrifter, som ikke indeholder sukker eller andre kunstige erstatninger for sukker. Opskrifterne består af naturlige råvarer, som er let tilgængelige og er gode for både børn og voksne.

Mit bedste råd forud for madlavningen til dit barn er; smag på maden! Hvis du synes det smager godt, så gør dit barn også – og så kan du bedre sælge det til barnet.

Udover et enkelt stop i en helsekostbutik i ny og næ for at købe de korn og melprodukter, som man ikke så nemt kan komme til, så kan alle råvarer i denne kogebog købes i de lokale butikker, som jeg har adgang til i min lille by – det er Eurospar, Rema1000 og Dagli’ Brugsen.

Leave a Reply