Lækre, sprøde cookies er ikke til at lave uden sukker – hvis nogen kan modbevise det statement, så send endelig en opskrift. Disse cookies er lidt mere bløde og seje i det. Fyldet kan varieres.
1,5 banan
2,5 dl havregryn
50 gram smør
1 vaniljestang (eller 1 tsk vaniljepulver)
½ dl rosiner
50 gram valnødder
Mos banan og smelt smørret. Bland banan, havregryn, smør og vanilje. Sæt dejen til side i en time, så havregrynene kan opsuge væske fra bananen. Hak valnødderne så fint, at der ikke er stykker, som kan sidde fast i børnenes hals. Tilsæt rosiner og valnødder, når dejen har stået i en time. Sæt dejen på en bageplade i runde, flade klatter, og bag i 15-20 minutter ved 180 grader, til de er let gyldne. Lad kagerne køle af, inden de spises.
Andre forslag til snacks
Bananpandekager Yoghurt med æble Morgenmadsvafler
Pandekager med æble Blåbæryoghurt Søde vafler
Blåbærpandekager Frugt is Sommerjuice
Søde grøntsagspandekager Frossen banan Kokosmakroner
Knækbrød Pizzasnegle cookies