Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/deterbarnemad.dk/public_html/wp-content/themes/sugarspice-pro/inc/ReduxFramework/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 273
Spaghetti carbonara Det er barnemad

Spaghetti carbonara

Lad mig lige slå fast, at det her er en nem og børnevenlig udgave af spaghetti carbonara. I voksenudgaven skal der selvfølgelig være bacon, æg, parmesan og fløde. Men børnene elsker denne version, og så tager den ikke særlig lang tid at lave, så det er en win win situation.

250 gram spaghetti
2 pakker skinkestrimler – kan erstattes af pølser skåret i skiver eller bacon i tern
250 gram champignon
1 stort løg
4 fede hvidløg
½ liter mornaysauce
Lidt smør til stegning
Salt, peber og stødt muskatnød

Skyl champignonerne, og skær dem ud i tern. Hak løg i tern, og hak hvidløg fint. Knæk spaghettien midt over, og kog den efter posens anvisning. Imens spaghettien koger, svitses champignoner i smør i en stor gryde. Når champignonerne er gyldne, tilsættes løg og hvidløg, og det hele steges sammen, til løgene er bløde. Herefter tilsættesskinkestrimlerne, og de steges med, til de er let gyldne. Herefter tages gryden af varmen. Når spaghettien er kogt, hældes vandet fra, og spaghettien kommes op i gryden med skinke, champignon og løg. Rør godt rundt, og tilsæt mornaysaucen. Smag til med salt, peber og lidt stødt muskatnød. Server straks. Retten blendes til de mindste.

Andre forslag til aftensmad

     Kødsauce            Kyllingefrikadeller        Svensk pølseret
Lasagne               Eksotisk kylling                Hundeæde
Karrysovs           Spaghetti cabonara           Millionbøf
Mørbradgryde

Leave a Reply