En af de mest børne- og familievenlige retter er uden tvivl lasagne. Til de mindste kan den blendes. Jeg bruger den samme kødsauce, som til kartoffelmos.
En halv portion kødsauce
½ liter mornaysauce
Lasagneplader
200 gram revet ost
Tag et stort fad og start med at smøre bunden med et tyndt lag kødsauce. Dæk kødsaucen med lasagneplader. Kom et lag kødsauce på pladerne, det skal være cirka 1-1,5 cm tykt. Fordel halvdelen af mornaysaucen over kødsaucen. Kom så lasagneplader på igen, og gentag med kødsauce, mornaysauce og lasagneplader. Slut af med et lag kødsauce og drys med ost. Bag i ovnen i cirka 40 minutter, lad hvile i 10 minutter, inden den spises.
Andre forslag til aftensmad
Kødsauce Kyllingefrikadeller Svensk pølseret
Lasagne Eksotisk kylling Hundeæde
Karrysovs Spaghetti cabonara Millionbøf
Mørbradgryde