Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/deterbarnemad.dk/public_html/wp-content/themes/sugarspice-pro/inc/ReduxFramework/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 273
Mørbradgryde Det er barnemad

Mørbradgryde

Gris med gris på er beskrivelsen af en ægte mørbradgryde. Her kan også tilsættes bacon, men i denne børnevenlige version er bacon skåret væk. Men bare rolig, retten smager stadig skønt, og den vil uden tvivl vække glæde hele bordet rundt.

1 svinemørbrad
1 pakke cocktailpølser
400 gram champignon
1 dåse tomatpure
1 spsk. paprika
3 dl fløde
5 dl vand
1 bouillontern med svinesmag
1 spsk. maizenajævner
25 gram smør

Afpuds svinemørbraden, og skær den først i skiver og så i tern. Skær cocktailpølserne over på midten. Hak champignon i tern. Smelt halvdelen af smørret i en gryde, og brun champignonerne af. Når de er brunet af, tilsættes den sidste halvdel af smørret sammen med cocktailpølserne, og pølserne brunes af. Herefter tilsættes svinemørbraden. Lad det hele stege sammen, indtil kødet er brunet af. Tilsæt paprika, og rør godt rundt. Hæld fløde og tomatpure ved kødet. Rør maizenaen ud i vandet, og hæld blandingen i retten sammen med bouillontern. Kog op, og lad det simre i 10 minutters tid. Spises med ris, og til de mindste blendes retten.

Andre forslag til aftensmad

     Kødsauce            Kyllingefrikadeller        Svensk pølseret
Lasagne               Eksotisk kylling                Hundeæde
Karrysovs           Spaghetti cabonara           Millionbøf
Mørbradgryde

Leave a Reply