Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/deterbarnemad.dk/public_html/wp-content/themes/sugarspice-pro/inc/ReduxFramework/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 273

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/deterbarnemad.dk/public_html/wp-content/themes/sugarspice-pro/inc/ReduxFramework/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 286

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/deterbarnemad.dk/public_html/wp-content/themes/sugarspice-pro/inc/ReduxFramework/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 312

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/deterbarnemad.dk/public_html/wp-content/themes/sugarspice-pro/inc/ReduxFramework/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 324

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/deterbarnemad.dk/public_html/wp-content/themes/sugarspice-pro/inc/ReduxFramework/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 343
Æbleskiver uden sukker

Æbleskiver

Den søde juletid er ofte fyldt med sukker, men det er muligt at lave julehygge med hele familien, uden at man fylder sig selv og børnene med sukker. Her er en opskrift på klassiske æbleskiver uden sukker. De kan spises som snack lige som de er, eller de kan spises med frugtmos såsom æblemos eller moste bær – her kan både frosne og friske bruges.

Æbleskiver5 dl kærnemælk
2 æg
2 modne pærer (Alternativt kan man bruge 10 tern optøet æblemos)
1 tsk. vaniljepulver
350 gram mel
1 tsk. natron
½ tsk. kardemomme
Smør til stegning

Skræl pærerne, og skær kødet fra skroget. Mos de godt modne, søder pærer med en gaffel. Pres pæremosen gennem en si og ned i en skål, så det kun er helt fin mos, der kommer med i dejen. Pisk den fine pæremos med kærnemælk, æg og vaniljepulver. Hæld mel, natron og kardemomme i den våde blanding, og pisk grundigt igennem, til der ikke er klumper i dejen. Varm æbleskivepanden godt på, kom en klat smør i hvert hul, og fyld hullerne ¾ op med æbleskivedej. Når de er er gyldne, vendes de med en gaffel eller en strikkepind – jeg bruger en kødnål til at vende æbleskiverne med. Der bliver cirka 40 æbleskiver af denne portion.

Andre forslag til snacks

              Bananpandekager          Yoghurt med æble           Morgenmadsvafler
Pandekager med æble          Blåbæryoghurt                 Søde vafler
Blåbærpandekager                   Frugt is                        Sommerjuice
Søde grøntsagspandekager       Frossen banan              Kokosmakroner
Knækbrød                        Pizzasnegle                          cookies
Banankage                      Rødbedeboller                     Konfekt

Leave a Reply