Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/deterbarnemad.dk/public_html/wp-content/themes/sugarspice-pro/inc/ReduxFramework/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 273
Pizzasnegle Det er barnemad

Pizzasnegle

Disse små snegle er et børnehit, de kan både bruges som et måltid og et mellemmåltid, og så kan man variere dem ud fra smag og behag. Der bliver 30-40 stykker ud af opskriften her, så der er også til fryseren.

25 gram gærPizzasnegle
3 dl vand
1 spsk. olie
1 tsk. salt
cirka 500 gram mel
1 dåse flåede tomater
½ glas pizzasauce
½ spsk. basilikum
½ spsk. oregano
3 fede hvidløg
300 gram revet ost
2 pakker skinkestrimler

Smuldr gæren, og udblød den i lunkent vand. Tilsæt salt og olie, når gæren er rørt helt ud. Rør melet i lidt efter lidt. Ælt dejen godt igennem, og stil den så til hævning et lunt sted i cirka en halv time. Lav pizzasaucen klar imens ved at blande tomatpure og pizzasauce med oregano, basilikum. Pres hvidløgene ned i pizzasaucen, hak de rester, der ikke går igennem hvidløgspresseren, og kom dem i saucen.

Når dejen er hævet til dobbelt størrelse, æltes den godt igennem igen. Del den i to, og rul den ene halvdel tyndt ud til en rektangel. Smør pizzasauce i et tyndt lag på dejen med bagsiden af en spiseske. Drys med 100 gram revet ost og en pakke skinkestrimler. Rul dejen stramt sammen til en pølse, og skær snegle på cirka 2 cm i tykkelsen. Sæt dem på en bageplade, og giv dem et tryk, så de bliver flade. Gør det samme med anden halvdel af dejen. Drys pizzasneglene med de sidste 100 gram ost. Bag i cirka 15 minutter ved 180 grader.

Sneglene kan holde sig i 5-6 dage i køleskabet, og de kan sagtens fryses ned og tages op om morgenen til børnenes eftermiddagsmad. Fyldet kan varieres, og sneglene er ikke forbeholdt børn.

Andre forslag til snacks

              Bananpandekager          Yoghurt med æble           Morgenmadsvafler
Pandekager med æble          Blåbæryoghurt                 Søde vafler
Blåbærpandekager                   Frugt is                        Sommerjuice
Søde grøntsagspandekager       Frossen banan              Kokosmakroner
Knækbrød                        Pizzasnegle                        cookies

Leave a Reply