Denne grød er super lækker, og den er rigtig god for både børn og voksne, men vær opmærksom på, om dit barn er et af dem, der får hård mave af banan.
2 dl havregryn
1 dl mandelmel (mandler blendet helt fint, så de han komme igennem en si)
3 dl mælk, modermælk eller modermælkserstatning
1 moden banan
25 gram smør
Kom havregryn, mandelmel og mælk i en gryde, og bring det i kog. Lad det koge i 3-4 minutter, indtil det begynder at tykne. Tilsæt smør, og tag gryden af blusset. Mos bananen, og kom den op i gryden. Rør godt rundt, og lad så grøden køle af. Tilsæt lidt mere mælk, hvis grøden bliver for tyk. Grøden kan holde sig i 4-5 dage i køleskabet.
Andre forslag til grød
Powergrød Øllebrød Vitamingrød
Mandelgrød Ruggrød IQ-grød
Pærevælling Grøntsagsgrød Risengrød
Nutellagrød 5-kornsgrød Speltgrød