Svensk pølseret Det er barnemad

Svensk pølseret

Den velkendte pølseret er en rigtig god familieret, som de fleste børn elsker. For mig sender den tankerne tilbage til spejderlejr og mad omkring bål.

600 gram kogte kartofler
1 pakke røde pølser
1 løg
1 spsk. paprika
2 dl fløde
4 dl mælk
25 gram smør
Salt og peber

Skær kartofler i tern og pølser i skrå skiver. Hak løget. Find en stor gryde, og varm den op til middelhøj varme. Smelt smør, og kom pølserne i. Når de er let brunede, kommes paprika og løg ved, og det hele svitses sammen. Tilsæt kartofler, tomatpure, fløde og mælk, og lad retten koge op. Skru derefter ned for varmen, og lad retten simre i et kvarter. Smag til med salt og peber, og server. Til de mindste blendes retten.

Andre forslag til aftensmad

     Kødsauce            Kyllingefrikadeller        Svensk pølseret
Lasagne               Eksotisk kylling                Hundeæde
Karrysovs           Spaghetti cabonara           Millionbøf
Mørbradgryde

Leave a Reply