Den velkendte pølseret er en rigtig god familieret, som de fleste børn elsker. For mig sender den tankerne tilbage til spejderlejr og mad omkring bål.
600 gram kogte kartofler
1 pakke røde pølser
1 løg
1 spsk. paprika
2 dl fløde
4 dl mælk
25 gram smør
Salt og peber
Skær kartofler i tern og pølser i skrå skiver. Hak løget. Find en stor gryde, og varm den op til middelhøj varme. Smelt smør, og kom pølserne i. Når de er let brunede, kommes paprika og løg ved, og det hele svitses sammen. Tilsæt kartofler, tomatpure, fløde og mælk, og lad retten koge op. Skru derefter ned for varmen, og lad retten simre i et kvarter. Smag til med salt og peber, og server. Til de mindste blendes retten.
Andre forslag til aftensmad
Kødsauce Kyllingefrikadeller Svensk pølseret
Lasagne Eksotisk kylling Hundeæde
Karrysovs Spaghetti cabonara Millionbøf
Mørbradgryde