Millionbøf Det er barnemad

Millionbøf

Indtil de små børn kan spise rigtige bøffer, så må de nøjes med millioner af bøffer som i millionbøf. De fleste børn – og voksne for den sags skyld, vil elske den danske klassiker.

500 gram hakket oksekød
300 gram gulerødder
2 løg
6 laurbærblade
5 dl mælk
1 spsk. maizena1 bouillontern med oksekødssmag
25 gram smør til stegning
Salt og peber
Lidt sovsekulør

Hak løg i tern. Rig gulerødderne på den grove side af rivejernet. Svits løgene i smør. Tilsæt kød og revet gulerod, når løgene er brunet af. Rør maizena ud i mælken, og tilsæt blandingen, når kødet er brunet af. Kom bouillontern og laurbærblade i retten, smag til med salt og peber, og lad det simre med låg på i 15 minutter. Tilsæt lidt sovsekulør for at få den rigtige brune farve. Server med kartoffelmos eller rodfrugtemos.

Andre forslag til aftensmad

     Kødsauce            Kyllingefrikadeller        Svensk pølseret
Lasagne               Eksotisk kylling                Hundeæde
Karrysovs           Spaghetti cabonara           Millionbøf
Mørbradgryde

Leave a Reply