Man kan lave rigtig mange lækre retter i en wok, denne her smager af Thailand, og selvom den røde karry giver retten et stærkt pift, så elskede min datter den fra 8 måneders alderen.
400 gram kylling
1 pose wok grøntsager
½ glas rød curry paste
2 dl vand
1 dåse kokosmælk
1 boullionterning med kylling
Salt og peber
Skær kyllingen i tynde strimler, og drys den med salt og peber. Svits kyllingen ved høj varme i en wokpande, skru ned, når kyllingen er svitset. Tilsæt grøntsagerne, og rør godt rundt. Kom vand, boulliontern og curry paste i woken, og lad det koge op. Hæld kokosmælken i til slut, giv retten endnu et opkog, og så er den klar til servering. Til de små blendes hele blandingen, og den kan spises med ris eller kartoffelmos.
Andre forslag til aftensmad
Kødsauce Kyllingefrikadeller Svensk pølseret
Lasagne Eksotisk kylling Hundeæde
Karrysovs Spaghetti cabonara Millionbøf
Mørbradgryde