Her er den søde version af morgenmadsvaflerne, som er lavet med banan. De mætter stadig godt på grund af havregrynene, og så kan de spises uden noget til.
1 bananer
1 æg
1 dl havregryn
1 dl mælk
6 spsk. mel
½ tsk. vaniljepulver
½ tsk. bagepulver
Smør til stegning
Sæt havregryn og mælk i blød i en halv times tid. Mos bananerne, og bland mosen med æg og havregrynsblandingen. Tilsæt mel, vaniljekorn og bagepulver, og rør godt rundt, så der ikke er nogle klumper i dejen. Steg vaflerne gyldenbrune, og server dem straks. Vaflerne kan sagtens spises uden noget, eller med bær eller frugtmos til.
Andre forslag til snacks
Bananpandekager Yoghurt med æble Morgenmadsvafler
Pandekager med æble Blåbæryoghurt Søde vafler
Blåbærpandekager Frugt is Sommerjuice
Søde grøntsagspandekager Frossen banan Kokosmakroner
Knækbrød Pizzasnegle cookies